Stezka českem 

MOJE STEZKA ČESKEM aneb ČESKÉ SANTIAGO
Lucie Vidličková alias Bloncka na cestách
 

 

Láká Vás pouť do Santiaga de Compostela, ale nemáte odvahu pustit se sám/a do světa?

 Máte chuť někam vyrazit a nevíte, jestli to zvládnete? Pak je pro Vás Stezka Českem jako dělaná.  Přijďte na přednášku "Moje Stezka Českem - aneb české Santiago" a přesvědčte se o tom. Budu Vám vyprávět, jak jsem se zbláznila a vyrazila poprvé na stará kolena na 1000 km dlouhou pouť po naší nádherné republice. 

Dozvíte se, co jsem zažila, kde jsem spala, kolik mě to stálo, kdy jsem jen o chlup utekla medvědovi a stádu divokých prasat, kolik jsem měla puchýřů, kolikrát jsem zmokla a kolikrát jsem to chtěla vzdát. 

Dám Vám rady a tipy, jak to celé přežít a nezbláznit se.  A věřte, že Stezku Českem může jít každý, i Vy. 

Těším se na Vás.

S láskou k horám Bloncka na cestách

 

Bloncka na cestách

Jsem obyčejná blondýna a dobrodruh, který miluje cestování, hory, kolo, ferraty, legraci
a čokoládu. Cestuji téměř pořád a kamkoliv, ale úplně nejraději jsem na horách. Nejsem sice nejmldší, ale nepatřím ještě do starého železa. 

A přestože vlastním Visa kartu, nejraději spím pod stanem a vše potřebné k životu si táhnu na zádech. Neznám totiž nic lepšího, než se svobodně toulat horami a na pěkném místě usínat při západu slunce a ráno se budit zpěvem ptáků.

 S batohem na zádech jsem prošla 1000 km severní větve Stezky Českem, Madeiru, Tour de Mont Blanc a královskou cestu Kungsleden ve Švédsku. Na kole jsme projela celou jižní větev Stezky Českem. Mám za sebou i menší výpravy a chystám se na další cesty a dobrodružství. Můžete mě sledovat a inspirovat se na fb Bloncka na cestách.